Europarlamentarul, vecin cu Gigi Becali, face dezvăluiri despre patronul FCSB-ului: ”Aduce o brânză, aduce un ou”

de: Beatrice Dumitru
24 10. 2023

Gigi Becali are casă în Pipera, o zonă în care locuiesc politicieni, artiști, dar și multe persoane din lumea fotbalului. Un europatlamentar cunoscut stă gard în gard cu patronul FCSB-ului și a dezvăluit ce discută cu acesta.

Cine e europarlamentarul vecin cu Gigi Becali

Gigi Becali este vecin cu un europarlamentar cunoscut, unul dintre liderii PNL. Acesta a povestit că are o relație specială cu omul de afaceri și se mai întâlnesc, uneori, la final de săptămână și a dezvăluit ce vorbește cu acesta.

Rareș Bogdan a spus că stă gard în gard cu Gigi Becali și că patronul FCSB-ului deține trei sferturi din tot ce este teren în Pipera. În plus, europarlamentarul a spus că l-a rugat pe acesta să-și mute oile pentru că erau chiar la geamul dormitorului său.

Rareș Bogdan este prim vicepreşedinte PNL și europarlamentar.

”Atunci când mai rămân în weekend și mă vede prin curte, mă aude. ‘Ce faci, Rareș? Ești pe aici?’ Aduce o brânză, aduce un ou. Băi, haideți să mâncați niște căpșuni. Are solariile alea mari. I-am zis ‘Bă Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu’.

Le-a dus la margine, la Pipera, are trei sferturi din tot ce e acolo. El are teren mare acolo. I-am zis că valorează 15 milioane de euro. Mănâncă fructe de prin curte, nu le stropește, e figură”, a spus Rareș Bogdan, pentru ProSport.

Câte oi are patronul FCSB-ului

Gigi Becali nu și-a ascuns niciodată faptul îi plac oile și petrece zilnic ore întregi alături de animalele sale, iar uneori se bagă chiar la muls. El i–a mărturisit lui Rareș Bogdan că are 1.500 de mioare.

Este celebru episodul cu patronul FCSB, din 2018, când a fost filmat, într-o zi de sâmbătă, în timp ce-și ducea oile spre păscut, alături de angajații săi.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Gigi Becali. Comparația cu Dan Șucu și cine spune că patronul FCSB are bani să trăiască „5000 de ani”

”Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, sspunea Gigi Becali cu cedva timp în urmă.

Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali are, conform ultimul top Capital, o avere cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro, dar se pare că cifrele exacte sunt mult mai mari, chiar și de trei ori. Dumitru Dragomir este bun prieten cu patronul FCSB și susține că acesta deține bunuri, afaceri, terenuri și conturi de peste 1,2 miliarde euro.

Citește și: Cum a câștigat Gigi Becali 18 milioane de euro „din greșeală”. Culisele unui tun istoric

”Acum, dacă vinde ce are, Gigi ia peste un miliard de euro. Dacă mă pune pe mine să vând, eu îi vând de peste 1,2 miliarde”, a declarat Dumitru Dragomir.

Gigi Becali are palatul de pe Aleea Alexandru, din București, și deține numeroase proprietăți imobiliare.